Examentraining voor VMBO, HAVO en VWO vanaf €99

Bekijk alle examentrainingen op jouw schoolniveau

Examentraining HAVO

Examentraining havoDe eindexamentraining HAVO helpt examenleerlingen HAVO hun examen te halen.

 

Inhoud Examentraining HAVO

Iedereen wil het examenjaar geslaagd afsluiten. En wij helpen jou daarbij! Onze eindexamentraining HAVO zorgt ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen tegemoet gaat.

 

Herhaling en oefening

Tijdens onze examentraining beginnen we altijd met een vraag aan jou; waar heb je moeite mee? Op die manier kunnen we daar gedurende de training rekening mee houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen.
“Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de docent moedigt ons zelfs aan om dat te doen! Het scheelt ook dat de groep klein is, daardoor heeft de docent aandacht voor iedereen.” – Claartje volgde een examentraining economie VWO.

Veel persoonlijke aandacht

De één is goed in kansberekening, de ander breekt daar juist zijn hoofd over. Iedere leerling heeft weer net een ander probleem met een vak. Daarom zorgen we voor een verhouding van maximaal 5 leerlingen per trainer. Door die kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en is er veel ruimte voor jou om vragen te stellen.

 

De beste trainers

Onze trainers zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Ze hebben allemaal ervaring met lesgeven en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.

 

Goed lesmateriaal

Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal dat ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Daardoor krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

 

Bekijk alle HAVO examentrainingen:

Alle HAVO examentrainingen

 

De voordelen van de Nationale Examentraining

* 96% Tevredenheid
* Jonge, inspirerende en universitair geschoolde trainers
* Veel persoonlijke aandacht (maximaal 1 trainer per 5 leerlingen)
* Hoogwaardig lesmateriaal

Wil je meer weten over waarom onze trainingen werken? Kijk dan snel even bij Over ons!

 

Volg een ééndaagse of tweedaagse training

Bij zowel ééndaagse als tweedaagse trainingen wordt alle examenstof behandeld. We herhalen, geven je stappenplannen voor het maken van een examenvraag, maken oefeningen en oefenexamens en je kunt vanzelfsprekend al jouw vragen stellen. Onze eendaagse trainingen duren 11 of 12 uur, dus ook in die ene dag is er voldoende tijd om alles door te nemen.
De keuze voor een ééndaagse of tweedaagse training is daarom persoonlijk: de ene leerling vindt het prettig om alle stof te herhalen in één dag, de ander heeft er meer baat bij om de stof te spreiden over twee dagen.

 

Tijden trainingen

De ééndaagse examentraining voor HAVO is van 09:00 tot 21:00 met uitzondering van de talen.
De ééndaagse examentraining voor talen (Duits, Engels, Frans, Nederlands) zijn van 09:00 tot 20:00.

De tweedaagse examentraining voor HAVO is op beide dagen van 09:00 tot 17:00.

 

Prijzen

Een ééndaagse examentraining HAVO kost €185,- met uitzondering van de talen.
Een ééndaagse examentraining talen (Duits, Engels, Frans, Nederlands) HAVO kost €175,-.

Een tweedaagse examentraining HAVO kost €260,-.

Onze prijs is inclusief:
Een uitgebreide lunch, tussendoor vers fruit, koekjes en avondeten*. Ook is er de hele dag onbeperkt koffie, thee, water, sap en frisdrank aanwezig. Je ontvangt van ons een uniek samengesteld leerlingboekje (vol met strategische tips, oefenopgaven en het lesmateriaal).

*Let op: Op de tweedaagse training is er geen avondeten. 

Wat moet je zelf meenemen?
In de bevestigingsmail die je direct na je inschrijving ontvangt, staat welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

 

Locaties

Wij organiseren examentrainingen HAVO in Utrecht, Amersfoort en Culemborg. Al onze locaties zijn vlakbij het station en goed bereikbaar. Voor meer informatie kun je even kijken op onze locatiepagina.

 

Schrijf je in!

inschrijven