Examentraining voor VMBO, HAVO en VWO vanaf €99

Bekijk alle examentrainingen op jouw schoolniveau

Examentraining M&O

Examentraining M&ODe examentraining M&O geven we op HAVO en VWO niveau.

 

Inhoud examentraining M&O

Een examentraining M&O zorgt er in de eerste plaats voor dat de stof overzichtelijk voor je wordt. Bij het vak M&O is er redelijk wat stof die je moet kennen voor het examen. Daarom zorgen we ervoor dat we de onderdelen die je moet kennen voor je examen bloksgewijs worden herhaald. Na ieder blok oefenen we met wat we net besproken hebben en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het lesprogramma. Hieronder lees je meer over dat lesmateriaal en de inhoud van de training.

 
Lesmateriaal en persoonlijke aandacht
Bij aankomst bij de examentraining Management & Organisatie ligt een trainingsboek voor je klaar, met daarin alle uitleg, opdrachten én antwoorden voor die dag (dat boek mag je uiteraard gewoon mee naar huis nemen). Ook ligt er een formulier klaar voor iedere leerling waar hij of zij de verwachtingen en doelen voor de desbetreffende dag mag opschrijven. Deze doelen en verwachtingen zullen centraal staan in de examentraining, zodat je echt een training op maat krijgt. Daarnaast zal er per 5 leerlingen minstens één trainer ingezet worden, zodat iedere leerling de volledige aandacht krijgt die hij of zij verdiend.

 
Herhalen van de stof en oefenen
Ieder blok begint met een heldere en alomvattende uitleg van de senior trainer, waarin alle cruciale elementen aan bod komen en waar er veel interactie is met de leerling. In deze uitleg zullen er opgaves aan bod komen om de stof aan de hand van voorbeelden direct helder te krijgen, deze zullen klassikaal worden behandeld. Binnen iedere uitleg wordt er een sterke focus gelegd op het uitleggen van verschillende speciaal ontwikkelde stappenplannen. Als deze stappen gevolgd worden zal de leerling zien dat het antwoord altijd goed zal zijn, dit biedt enorme een enorme houvast voor de leerling. Daarnaast zorgen de stappenplannen ervoor dat het inzicht van de leerling versterkt wordt, omdat de leerling de effecten van iedere stap leert begrijpen.

 
Locaties
De examentrainingen M&O geven we op meerdere locaties in het land. Je kunt een examentraining M&O volgen in Utrecht, Amersfoort of Culemborg.

 

Schrijf je in!

M&O HAVO

M&O VWO

 

Hieronder staan de trainingsprogramma’s van M&O per niveau:

Programma examencursus M&O HAVO

Blok 1 Start, kennismaking
Blok 2 Financiering
Blok 3 Financieel Beleid deel I
Blok 4 Financieel Beleid deel II
Blok 5 Externe Financiële Verslaggeving
Blok 6 Oefenen wat je moeilijk vindt en examenopgaven afmaken
Blok 7 Evaluatie en afsluiting

Schrijf je in voor M&O HAVO

 

Programma examencursus M&O VWO

Blok 1 Start, kennismaking
Blok 2 Financiering
Blok 3 Financieel Beleid deel I
Blok 4 Financieel Beleid deel II
Blok 5 Externe Financiële Verslaggeving
Blok 6 Oefenen wat je moeilijk vindt en examenopgaven afmaken
Blok 6 Evaluatie en afsluiting

Schrijf je in voor M&O VWO