Examentraining voor VMBO, HAVO en VWO vanaf €99

Bekijk alle examentrainingen op jouw schoolniveau

Op school

Wilt u graag dat wij met onze trainers naar uw school komen? Dat kan! Al vanaf €48 per leerling per dag geven wij een tweedaagse examentraining en vanaf €58 per leerling per dag een ééndaagse examentraining. Wij komen graag naar uw school om uw leerlingen nét dat extra duwtje in de rug te geven voor hun eindexamen.

018kleiner

VMBO/MAVO, HAVO en VWO examentrainingen

Wij geven examentrainingen op VMBO / MAVO, HAVO en VWO niveau in vrijwel alle vakken. Van de leerlingen die bij ons een training hebben gevolgd geeft 97% aan door de training goed voorbereid te zijn op hun eindexamen. Hoe dat kan? Doordat er bij ons een aantal punten altijd centraal staat:

 

Ervaren, universitaire trainers

Onze trainers zijn ervaren en hoogopgeleid. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Allemaal hebben ze ervaring met lesgeven en zijn ze perfect op de hoogte van de examenstof. Wij vinden het belangrijk dat onze trainers niet alleen inhoudelijk hun mannetje staan, maar ook enthousiast zijn!

 

Veel persoonlijke aandacht

Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom garanderen we dat 1 trainer maximaal 8 leerlingen onder zijn of haar hoede heeft. Op die manier worden de leerlingen goed begeleid en kunnen ze met een gerust hart hun vragen stellen.

 

Hoogwaardig lesmateriaal

Ons lesmateriaal wordt ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle eisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Wij werken altijd met de beste materialen voor de beste voorbereiding.

 

Ontvang kosteloos ons lesmateriaal

Wilt u ons lesmateriaal gebruiken? Dat kan! Stuur een mail naar info@examentraining.nl en vermeld de niveaus en vakken waarvoor u materiaal wilt ontvangen en we sturen u het kosteloos toe.

 

Scholen over de Nationale Examentraining

“De trainers zijn goed en de leerlingen hebben er baat bij. Het is een geweldige manier om je voor te bereiden op iets groots als de eindexamens.” – Randy Schoop, Afdelingsleider mavo / CSG Het Streek Ede

Voor het tweede jaar op rij hebben wij een dag de Nationale Examentraining in school gehaald om examentraining te geven aan de examenleerlingen van vmbo-gt4. We kunnen opnieuw terugkijken op een geslaagde dag. De organisatie is goed verlopen. De leerlingen zijn echt de hele dag hard aan het werk geweest en reageerden positief. En ja, het is echt zo, vreemde ogen dwingen.– Johan van Dam, Afdelingsleider vmbo-gt 3,4 / Driestar College Gouda

Hofstad Mavo heeft in 2015 voor de eerste keer een examentraining georganiseerd. Op voorspraak van een relatie kwamen we bij de Nationale Examentraining terecht. We zijn niet teleurgesteld, want alle afspraken zijn prima nagekomen en bovenal zeggen de leerlingen (35) dat ze er veel aan hebben gehad. We kunnen spreken van een geslaagde samenwerking. Een samenwerking die we ook volgend jaar willen voortzetten.– Drs. Frans Smiers, Hofstad Mavo Den Haag

De Nationale Examentraining heeft bij ons examentrainingen verzorgd. Ze leveren betrokken trainers. Deelnemende leerlingen vonden het een lange, intensieve en nuttige dag die hen heeft geholpen bij de voorbereiding op hun examen. De Nationale Examentraining stelt zich flexibel op naar de wensen van onze school. Het is mede daardoor plezierig met hen samen te werken.– Luuk van Beers, Lek en Linge Culemborg

Als school bieden wij onze leerlingen examentraining aan van de Nationale examentraining omdat zij rekening houden met situatie van de school. Er wordt maatwerk geboden. Daar zijn de leerlingen bij gebaat. Dit is ook terug te zien in de resultaten die ze hebben behaald op het eindexamen. De inhoud van de training sluit aan bij wat onze docenten de leerlingen hebben geleerd.– Marc de Gooijer, Driestar College Leiden

Examentraining College plaatje

 

Nu ook Examentraining College!

We bieden ook de mogelijkheid om een inspirerende en inhoudelijk sterke examentrainer naar uw school te laten komen om daar 3 uur lang een college te geven in een examenvak. Tijdens het college wordt de belangrijkste examenstof op een heldere manier uiteengezet en worden bovendien de bekende valkuilen van het vak besproken. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vragen van de leerlingen. Zo zorgt u ervoor dat een hele examenklas goed is voorbereid.

 

Prijzen en meer informatie

Al vanaf €48 per leerling per dag komen we met onze ervaren trainers naar uw school voor een examentraining!
We vertellen u graag vrijblijvend meer over wat er mogelijk is op uw school. U kunt daarvoor altijd even mailen naar info@examentraining.nl of bellen naar 088 392 6367.