Examentraining HAVO of VWO

Examentrainingen HAVO en VWO bieden we aan met onze partner Lyceo

Examentraining VMBO KB

022kleinDe eindexamentraining VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg helpt examenleerlingen van het VMBO KB bij hun voorbereiding op het examen.

Tijdens de examencursus wordt de belangrijkste examenstof stap voor stap herhaald in blokken waarin je uitleg krijgt. Daarna oefen je per blok onder persoonlijke begeleiding met de examenstof, krijg je tips & trucs en kun je onze ervaren trainers al jouw vragen stellen. Onze trainers zijn speciaal geselecteerd voor het geven van VMBO kader examentraining.

 

Bekijk de VMBO KB examentrainingen

 

De voordelen van de Nationale Examentraining

* Jonge, ervaren en inspirerende trainers, die gespecialiseerd zijn in dit niveau
* Veel persoonlijke aandacht (maximaal 1 trainer per 5 leerlingen)
* Slagingsgarantie
* Hoogwaardig lesmateriaal dat je mee naar huis mag nemen

 

Onze VMBO kader trainers

Onze vmbo kader examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan vmbo kader-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

Wil je meer weten over waarom onze trainingen werken? Kijk dan snel even bij Over ons!

 

Trainingsdata en vakken

Voor VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg geven we eendaagse examentrainingen voor Engels, Nederlands en wiskunde. Voor VMBO KB organiseren wij géén tweedaagse examentrainingen. Klik op de button hieronder om alle data te zien waarop een examentraining VMBO KB wordt gegeven:

Bekijk alle trainingen

 

Tijden

De examentraining voor VMBO KB is van 09:00 tot 15:00.

 

Kosten

Een ééndaagse examentraining VMBO KB kost €99,-.

Wat moet je zelf meenemen?
In de bevestigingsmail die je direct na je inschrijving ontvangt, staat welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

 

Locatie

Wij organiseren examentrainingen VMBO KB in Utrecht. Die Al locatie is vlakbij het Centraal Station en goed bereikbaar. Voor meer informatie kun je even kijken op onze locatiepagina.

 

 

Schrijf je in!

inschrijven