Examentraining voor VMBO, HAVO en VWO vanaf €99

Bekijk alle examentrainingen op jouw schoolniveau

Examentraining Wiskunde A

Examentraining wiskunde aDe examentraining wiskunde A geven we op HAVO- en VWO-niveau.

 

Inhoud Examentraining wiskunde

Met de examentraining wiskunde A ben je helemaal voorbereid op je examen. Wiskunde is voor veel mensen een lastig vak. In de examentraining wiskunde leer je daarom hoe je een examenopgave aanpakt en welke wiskunde je daarbij toepast. De aanpak van examenopgaven, de stof zelf en diverse tips en trucs komen aan bod op deze dag.


Stappenplannen, tips en trucs
We beginnen de training met de aanpak van een examenopgave. De manier van vragen verschilt immers van je schoolexamen, want alle stof staat nu door elkaar en bovendien met veel tekst eromheen. Daarom geven we je een stappenplan. Met behulp van dat stappenplan geven we je rust, zekerheid en overzicht, zodat je weet wat er van je gevraagd wordt.


Herhalen en oefenen
Vervolgens wordt alle stof in kleinere blokken behandeld. Daardoor haal je weer naar boven wat was weggezakt en leggen we nog eens uit wat je tot nu toe nog niet snapte. Na de uitleg ga je zelf aan de slag met oude examenopgaven, zodat je direct kunt zien of je de stof ook daadwerkelijk beheerst. Tijdens het oefenen zijn de trainers er om jou op weg te helpen, tips te geven en met je mee te kijken. Zo zorgen we ervoor dat je het aan het einde van de dag – en straks op je eindexamen! – helemaal zelf kunt.


Persoonlijke aandacht
Gedurende de training is er veel ruimte om te oefenen met de vragen die jij het lastigst vindt en waar wij je mee kunnen helpen. Ook zorgen we voor voldoende pauzes gedurende de dag, zodat je alle informatie rustig kunt laten bezinken.


Lesprogramma voor thuis
Het dagprogramma waar we gedurende de training mee werken mag je meenemen naar huis, zodat je thuis alles nog eens door kunt lezen en eventueel nog extra kunt oefenen.


 

Schrijf je in:

Wiskunde A HAVO Wiskunde A VWO

Hieronder staan de trainingsprogramma’s van Wiskunde A per niveau:

 

Examencursus Wiskunde A HAVO

 

Blok 1 Kennismaking en inleiding
Blok 2 Aanpak examenopgaven
Blok 3 Algebraïsche vaardigheden
Blok 4 Lineaire verbanden
Blok 5 Exponentiële verbanden
Blok 6 Formules met twee of meer variabelen
Blok 7 StatistiekTrainingen Wiskunde A HAVO


Examencursus Wiskunde A VWO

 

Blok 1 Kennismaking en inleiding
Blok 2 Aanpak examenvragen
Blok 3 Algebraïsche vaardigheden
Blok 4 Functies
Blok 5 Rijen en reeksen
Blok 6 DifferentiërenTrainingen Wiskunde A VWO