Examentraining HAVO of VWO

Examentrainingen HAVO en VWO bieden we aan met onze partner Lyceo

Herexamentraining

herexamentraining vmbo havo vwo

Herexamentraining VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Er is natuurlijk niets vervelender dan zakken. Daarom zorgen wij er met onze herexamentraining voor dat jij alsnog gaat slagen. Van 31 juli t/m 7 augustus organiseren we herexamentrainingen voor het Derde Tijdvak voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO.

 

Inhoud herexamentraining

 

Behandelen gemaakte examen 

Tijdens de examentraining besteden we een deel van de tijd aan het zorgvuldig doornemen en toelichten van het gemaakte examen. Samen kijken we naar waar jij de fout in bent gegaan en leggen we je uit hoe je dit in het herexamen kunt voorkomen.

 

Herhalen en oefenen

Daarnaast zullen we in blokken de stof behandelen die je moet kennen voor het herexamen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp, scheiden we hoofdzaken van bijzaken en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

We besteden ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het herexamen tot een goed einde te brengen.

herexamentraining

Veel persoonlijke aandacht

Doordat er 1 trainer per 5 leerlingen is, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je met de juiste kennis en genoeg zelfvertrouwen straks het herexamen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Gedurende de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor intensieve begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de training neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doornemen.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de trainingen zetten we alleen de trainers in die in het afgelopen seizoen gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

 

Data

De herexamentrainingen voor het Derde Tijdvak worden gegeven van 31 juli t/m 7 augustus 2017.

 

Locatie

De herexamentrainingen worden gegeven op Drift 1 in Utrecht.

 

Bekijk alle herexamentrainingen op jouw niveau:

VMBO HAVO VWO

 

Vakken waarin we herexamentraining geven:

 

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op!