Examentraining voor VMBO, HAVO en VWO vanaf €99

Bekijk alle examentrainingen op jouw schoolniveau

Over ons

Een examenjaar is al stressvol genoeg. Daarom is het fijn als jij met een zeker gevoel de examens in kunt gaan. Dat bereik je met de examentrainingen van de Nationale Examentraining. Door een combinatie van goede trainers, individuele aandacht, goed lesmateriaal, herhalen, oefenen en handige tips en trucs zorgen wij ervoor dat jij met een zelfverzekerd gevoel je examen in kan gaan!

 

Veel persoonlijke aandacht

Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom garanderen wij dat 1 trainer maximaal 5 leerlingen onder zijn of haar hoede heeft en dat er maximaal 15 leerlingen in een groep zitten. Zo zijn er altijd voldoende trainers waar je je vragen aan kunt stellen of waar je wat extra uitleg van kunt krijgen.

 

Eéndaagse en tweedaagse examentrainingen in nagenoeg alle vakken

Wij geven ééndaagse examentrainingen voor VMBO-gt, VMBO-kader, VMBO-basis / MAVO, HAVO- en VWO-niveau in nagenoeg alle vakken. Voor HAVO en VWO geven we daarnaast ook nog tweedaagse examentrainingen.

 

Bekijk alle examentrainingen:

VMBO HAVO VWO

 

Ervaren, universitaire trainers

Onze trainers zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Doordat ze jong zijn, staan ze nog dicht bij de leerling. Tegelijkertijd hebben ze voldoende inhoudelijke bagage om boven de stof staan. Ze hebben namelijk allemaal ervaring met lesgeven en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.

 

Hoogwaardig lesmateriaal

Ons lesmateriaal wordt ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Het voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier kun je een vraag sneller en makkelijker doorgronden en leer je hoe je een goed antwoord kunt formuleren. Het lesmateriaal mag je na de training mee naar huis nemen zodat je thuis alles nog eens door kunt nemen of nog extra kunt oefenen. Het maakt niet uit welke boeken je gebruikt op school; wij werken met de beste materialen voor de beste voorbereiding.

 

Meer dan 5000 deelnemers per jaar

Inmiddels hebben we al meer dan 45.000 leerlingen geholpen met het behalen van hun examen, waar we heel blij mee zijn. Ook dit schooljaar hopen we weer veel leerlingen te helpen om de vlag uit te hangen.

 

Examentrainingen voor VMBO GL/TL, VMBO KB én VMBO BB

We organiseren naast de examentrainingen voor VMBO GL/GT ook examentrainingen voor VMBO KB en VMBO BB. Deze trainingen zijn wat korter dan de GL/TL trainingen. Voor deze niveaus hebben we een aparte poule aan speciaal opgeleide vmbo-examentrainers. Lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO KB en lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO BB.

 

Slagingsgarantie

Wij willen graag dat jij slaagt! Daarom bieden we slagingsgarantie. Dat betekent dat wanneer je een examentraining bij ons hebt gevolgd en onverhoopt toch zakt voor dat vak, je van ons een gratis herexamentraining krijgt voor het vak waarin je de examentraining hebt gevolgd. In het afgelopen jaar heeft slechts 1% van onze deelnemers gebruik gemaakt van de slagingsgarantie.

 

Reacties

“Ik vond de examentraining erg fijn. Je krijgt alle belangrijke informatie en je kunt genoeg oefenen. Ook de docenten zijn goed, heb veel aan ze gehad.”
– Zienat, Examentraining Scheikunde HAVO

Lees hier meer reacties van deelnemers aan de Nationale Examentraining!

 

Meer info?

Kijk even bij onze Veelgestelde vragen, mail naar info@examentraining.nl of vul het contactformulier even in.

 

Bekijk alle trainingen

VMBO HAVO VWO

Examentraining over ons